Toont alle 8 resultaten

Knuffelportretje

vanaf  120.00

Altijd al jezelf of een dierbare willen hebben als knuffel? Of juist iemand anders om mee te knuffelen of te geven als kado? Wij maken nu een knuffelportretje naar aanleiding van een foto! Een unieke knuffel op maat gemaakt speciaal voor jou.

Knuffelportretje huisdier katKnuffelportretje huisdier paard

Knuffelportretje (huis)dier

vanaf  120.00

Een knuffel van je lieve dierenvriend zoals een cavia, hond, kat, paard of ander lief huisdier of beestje zodat je altijd met jouw favoriete huisdier of beestje kan knuffelen waar je ook bent! Een unieke knuffel speciaal voor jou op maat gemaakt.

Kussenportret

vanaf  75.00

Een knuffel van jouw dierbare in de vorm van een kussenportret. Een groot formaat waar je goed mee kan knuffelen. We tekenen het portret speciaal voor jou op maat, daarna wordt het geprint op mooie kussenstof en vervolgens wordt het met de hand in elkaar gezet op ons atelier in Haarlem en heb jij jouw eigen unieke kussenportret van jouw dierbare.

Kussenportret huisdier

vanaf  75.00

Een kussenportret van jouw favoriete hond, kat, paard of ander lief beestje. Deze wordt speciaal voor jou ontworpen naar aanleiding van de door jou aangeleverde foto’s. Wij laten de stof printen op kussenstof en maken er op ons atelier in Haarlem een kussen van. Een uniek kussen speciaal voor jou gemaakt!

Miniportretje

Vanaf  90.00

Naast onze knuffelportretjes hebben we ook de knuffelportretjes in een miniversie, onze miniportretjes! Deze zijn nog handzamer door hun kleine formaat van maximaal 20 cm hoog. Dit miniportretje wordt eerst speciaal voor jou ontworpen en daarna handgemaakt op ons atelier in Haarlem. Een uniek miniportretje speciaal voor jou!

Newborn portretje

vanaf  95.00

Met dit Newborn portretje heb je een origineel kraamkadootje! Of juist een kadootje voor de grote broer of zus. Wij maken een knuffelportretje naar aanleiding van een foto! Een unieke knuffel op maat gemaakt.

SPOED

Spoed knuffelportretje

vanaf  200.00

Wij maken binnen 1 week een uniek knuffelportretje speciaal voor jou. Deze wordt op maat getekend door een van onze illustratoren. Na akkoord op het voorstel wordt de knuffel geheel handgemaakt op ons atelier in Haarlem, waardoor we niet afhankelijk zijn van externe partijen.