Compassion is een uniek kindsponsorprogramma waar kinderen in armoede hulp krijgen op elk gebied van hun leven om zo uit de vicieuze cirkel van armoede te komen.

Compassion is baas

Zonder dat we het van elkaar wisten hebben we altijd wel een bijzonder hart gehad voor het werk van Compassion.
In 2015 hebben wij, Liesbeth & Caressa, een hele mooie reis gemaakt naar Indonesië waar we verschillende Compassion-projecten hebben mogen bezoeken op verschillende eilanden. Toen we hoorden van de Muskathlon op het eiland Sumba, leek het ons leuk om ons steentje bij te dragen. Een halve marathon in tropische temperaturen met als doel geld ophalen voor Compassion. Dit lijkt iets onmogelijks natuurlijk omdat we beiden nooit iets met hardlopen hebben gehad. Dus dit is voor ons een behoorlijke uitdaging die we graag aan willen gaan om kinderen, die het slechter hebben dan wij ooit kunnen voorstellen, te helpen.

Helpen jullie mee?

Meehelpen kan door de UPSIDE TWINS en de UPPIES te kopen waar je dus een win win situatie heb omdat je zelf een originele, unieke, handgemaakte knuffel hebt en 50% van de opbrengst ook nog eens naar Compassion gaat. Maar het kan ook door een donatie te doen via onze eigen Muskathlon-pagina:
Liesbeth
Caressa

Suits for Dudes

De UPSIDE TWINS en UPPIES zijn o.a. gemaakt van reststoffen van Suits for Dudes. Deze hebben we zomaar gekregen, dus een dikke dankjewel aan Niels.

Naast de UPSIDE TWINS en de UPPIES maken we natuurlijk ook nog de knuffels naar kindertekeningen. Dus heb jij je eigen ontwerp voor een knuffel, dan verknuffelen wij die heel graag! Kijk op deze pagina voor meer informatie.