Knuffelmakers

KNUFFELMAKERS maakt herinneringen tastbaar door het verknuffelen van portretfoto’s, dierbare momenten en kindertekeningen. Alle producten zijn handgemaakt door onszelf en van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Over Liesbeth

Één van de belangrijkste krachten achter onze superhelden. Liesbeth (1977) heeft de opleiding MTO Mode & Kleding gevolgd. Tijdens die studie heeft ze stage gelopen bij verschillende theater kostuum ateliers, waar ze kleding heeft gecreëerd voor onder andere Karin Bloemen. Na haar studie is Liesbeth bij Piet Zoomers gaan werken om herenpakken te vermaken. Piet Zoomers is bekend van het vermaken van de kostuums van het Nederlands elftal en ook daaraan heeft Liesbeth meegewerkt. Vervolgens heeft Liesbeth bij Els Hillenius Bruidscouture gewerkt, waar ze vele high-end bruidsjurken heeft vervaardigd. Tot slot is Liesbeth enkele jaren werkzaam geweest als kledingmaakster op het damesatelier van de Nationale Opera & Ballet in Amsterdam.

Over Caressa

De andere kracht achter de superhelden. Caressa (1986) heeft gestudeerd aan de JUNIOR* Academie voor Art Direction en houdt zich nu bezig als grafisch deskundige voor Knuffelmakers en als ontwerper voor Creatiemakers.