Wat is Storymakers?

Wie verdient er volgens jou een gratis Knuffelportretje? Binnenkort is het zo ver en willen wij als Knuffelmakers mooie verhalen vastleggen in video’s die we kunnen delen met iedereen via YouTube. De naam Storymakers zegt het al, we willen daarmee de zovele bijzondere en heftige verhalen die we dagelijks te horen krijgen gaan delen. En we willen degenen die daar middenin zitten verrassen met een Knuffelportretje die passend is in zijn of haar situatie.

We zijn dus op zoek naar mensen die bereid zijn om hun eigen of het verhaal van iemand anders te willen delen om andere mensen te inspireren. In ruil daarvoor maken wij een gratis knuffelportretje. Dus weet jij iemand die dit in zijn of haar situatie goed zou kunnen gebruiken of vind je dat je dit zelf verdiend, meld je dan aan.

Lees onze actievoorwaarden goed door, meld je aan via het aanmeldformulier en wie weet kunnen we samen iemand verrassen met een mooi knuffelportretje!

Actievoorwaarden Storymakers

  1. Het verhaal mag gedeeld en gepubliceerd worden via ons YouTube kanaal
  2. Jij en de persoon voor wie de knuffel is geven toestemming om mee te werken aan een video die wij publiceren via ons YouTube kanaal
  3. Het uitpakmoment van de knuffel wordt door jou gefilmd en naar ons opgestuurd
  4. Wanneer wij de video toch niet vinden passen binnen ons concept hebben wij de vrijheid om het niet te gebruiken

Aanmeldformulier

    Upload hier een foto van de persoon/huisdier die we mogen maken in een knuffelportretje