Hoe gaat het in z'n werk?

Wanneer je een bestelling plaatst, kun je alle details invullen en foto’s uploaden. Wij gaan dan aan de slag met een voorstel en sturen je die toe per mail. Hierop kan feedback gegeven worden. Pas na akkoord gaan we aan de slag met het maken van de knuffel op ons atelier in Haarlem.

Wat is het verschil tussen een knuffelportretje en een kussenportret?

Er zijn een aantal verschillen tussen een KNUFFELportretje en een KUSSENportret. Een knuffelportretje wordt gemaakt van hele zachte luxe velvet stof en is qua formaat net iets kleiner en door de zachte stof knuffelbaarder. Bij een knuffelportretje zijn er meerdere mogelijkheden voor extra details, zoals een jurk, sieraden of een tattoo. Een kussenportret is een slag groter en daarbij wordt gebruik gemaakt van andere soort stof wat meer gebruikelijk is voor kussens. Ook is de achterkant van een kussenportret van een katoen tricot.

Wat is de levertijd?

De levertijd voor een voorstel is twee weken (exclusief eventuele correctierondes) en de levertijd voor productie na akkoord is ook twee weken. Mocht je het eerder nodig hebben, mail ons dan even want we kijken graag met je mee naar mogelijkheden! Bij een kussenportret kunnen we helaas niet sneller leveren omdat we afhankelijk zijn van de kussenstof printer uit Engeland.

Wat voor foto('s) hebben jullie nodig?

Onze portretjes worden gemaakt op basis van de aangeleverde foto’s. Een foto recht van voren genomen waar de vorm van het gezicht, de ogen, mond en kapsel goed zichtbaar zijn is voor ons heel fijn om mee te werken. Mochten er alleen foto’s zijn waar het gezicht schuin op staat, dan komen we er samen ook wel uit maar misschien is er dan wel een extra feedback ronde nodig.

Krijg ik eerst een voorstel te zien?

Jazeker, je ontvangt altijd eerst een voorstel. Pas bij akkoord gaan we aan de slag met de productie van de knuffel. In de prijs zijn 2 correctierondes inbegrepen. Tegen een meerprijs zijn meerdere correctierondes mogelijk.

Is er een korting van toepassing wanneer ik meerdere knuffels bestel?

Als er meerdere knuffels worden besteld van hetzelfde ontwerp, kunnen we een korting geven. Zijn de ontwerpen verschillend? Dan kan dat helaas niet. Deze korting geldt niet voor de kussens.

Kan ik de knuffels wassen?

We raden aan om de knuffels te wassen met handwas of met een fijnwasprogramma.