Steeds vaker worden we benaderd door mensen die heel graag een knuffel zouden willen, maar die dat niet kunnen bekostigen. Aan de andere kant krijgen we ook heel veel vragen over hoe mensen kunnen helpen of juist een mail met het bericht dat er geld is overgemaakt voor iemand die een knuffel kan gebruiken maar het niet kan betalen. Zo worden we nu maandelijks gesponsord door Communicativ om voor deze mensen een knuffel te maken. Wat leven we toch in een mooie maatschappij!

Onze droom is dat iedereen een knuffel kan krijgen die dat nodig heeft. Om die reden hebben we samen met Evert Muis van Stichting Tutu de ‘doneer een knuffel’ actie opgezet. Je kan via deze pagina een knuffel doneren aan gezinnen die dat keihard nodig hebben.

Een knuffel doneren kan nu dus heel makkelijk! Je kunt ervoor kiezen om zelf een bedrag in te voeren, maar we hebben ook wat bedragen voorgeselecteerd:

Check hier wat de bijzondere missie is van Evert en zijn Stichting Tutu. En volg Stichting Tutu via facebook of instagram om op de hoogte te blijven.

Bedrag